neat
خانه
درباره من
سرآغاز
تماس با من
تماس با من
از طریق فرم زیر می توانید با من تماس بگیرید.
تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
نام *
پست الکترونيک
سایت یا وبلاگ
پیام *
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
کد امنیتی *
ارقام فارسی و انگلیسی پذیرفته میشوند
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک میباشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.
طبقه بندی موضوعی
Distilling
(۴)
Fermentation
(۶)
Yeasts
(۱۲)
Carbohydrate
(۴)
Wine
(۳)
Grape
(۶)
Grape Farming
(۱)
Meat
(۱)
Ice
(۳)
Cocktail
(۱)
Whisky
(۲)
Water
(۱)
Drinking
(۲)
chemistry
(۱)
Barel
(۲)
Absinthe
(۴)
Herb
(۴)
Type of Drink
(۳)
Digestive Drink
(۲)
Fermented
(۱)
Cooking
(۶)
Pots n Pans
(۳)
Taste
(۳)
Brand
(۱)
Barrel
(۲)
Beer
(۱)
Mashing
(۲)
Kilning
(۱)
خلاصه آمار
بایگانی
تیر ۱۴۰۴
(۲)
خرداد ۱۴۰۴
(۳)
اسفند ۱۴۰۳
(۲)
آبان ۱۴۰۳
(۲)
مهر ۱۴۰۳
(۱۶)
شهریور ۱۴۰۳
(۹)
مرداد ۱۴۰۳
(۴)
تیر ۱۴۰۳
(۴)
ارديبهشت ۱۴۰۳
(۱)
فروردين ۱۴۰۳
(۲۲)
آبان ۱۴۰۲
(۶)
مهر ۱۴۰۲
(۱)
آخرین مطلب
۰۴/۰۴/۰۷
نسبت مناسب آنزیم فعال به نشاسته
۰۴/۰۴/۰۷
تفاوت بین آنزیم آلفا آمیلاز (α-amylase) و بتا آمیلاز (β-amylase)
۰۴/۰۳/۰۷
درجه لاویباند (°L) -- SRM -- EBC
۰۴/۰۳/۰۷
انواع آبجو
۰۴/۰۳/۰۷
عناصر و پارامترهای شیمیایی آب آشامیدنی
۰۳/۱۲/۰۴
Toasting و Charring
۰۳/۱۲/۰۴
تاثیر حجم بشکه و میزان سطح تماس
۰۳/۰۸/۲۱
تفاوت گلوکز و فروکتوز
۰۳/۰۸/۰۲
فنول، گایاکول و کریسول در ویسکیسازی
۰۳/۰۷/۲۰
Brand Name
پیوندهای روزانه
پاسخ به سوالات وبلاگ نویسان
آخرین وبلاگ های به روز شده
زندگی به سبک بیان!
پیوندها
ساخت وبلاگ جدید در blog.ir
نرم افزار مهاجرت به blog.ir
وبلاگ رسمی شرکت بیان
صندوق بیان