• بدون اکسیژن نیز می‌توانند رشد و تکثیر کنند.
  • از طریق تخمیر انرژی خود را به دست می‌آورند.
  • در این فرآیند، قند را به الکل و دی‌اکسید کربن تبدیل می‌کنند.
  • سرعت رشد و تکثیر آنها در مقایسه با مخمرهای هوازی کندتر است.
  • ---
  • برخی از مخمرها، مانند Saccharomyces cerevisiae، می‌توانند در هر دو شرایط هوازی و بی‌هوازی به طور کارآمدی رشد و تکثیر کنند.
  • در بسیاری از کاربردهای صنعتی، مانند تولید نان و شراب، از مخمرها در شرایط بی‌هوازی استفاده می‌شود.
  • وجود یا عدم وجود اکسیژن می‌تواند بر طعم و مزه محصولات مخمری تأثیر بگذارد.