neat
خانه
درباره من
سرآغاز
تماس با من
مخمر - Kloeckera apiculata
این مخمر طعم های تند و فلفلی تولید می کند. اغلب برای شراب های قرمز با طعم قوی استفاده می شود.
۰۳/۰۱/۲۳
۰
۰
cina rain
نظرات
(۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در
بیان
ثبت نام
کرده اید می توانید ابتدا
وارد شوید
.
نام *
پست الکترونيک
سایت یا وبلاگ
پیام *
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
کد امنیتی *
ارقام فارسی و انگلیسی پذیرفته میشوند
نظر بصورت خصوصی ارسال شود
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک میباشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.
پست الکترونیک برای عموم قابل مشاهده باشد
اخطار!
طبقه بندی موضوعی
Distilling
(۴)
Fermentation
(۶)
Yeasts
(۱۲)
Carbohydrate
(۳)
Wine
(۳)
Grape
(۶)
Grape Farming
(۱)
Meat
(۱)
Ice
(۳)
Cocktail
(۱)
Whisky
(۲)
Drinking
(۲)
chemistry
(۱)
Barel
(۲)
Absinthe
(۴)
Herb
(۴)
Type of Drink
(۳)
Digestive Drink
(۲)
Fermented
(۱)
Cooking
(۶)
Pots n Pans
(۳)
Taste
(۳)
Brand
(۱)
خلاصه آمار
بایگانی
آبان ۱۴۰۳
(۱)
مهر ۱۴۰۳
(۱۶)
شهریور ۱۴۰۳
(۹)
مرداد ۱۴۰۳
(۴)
تیر ۱۴۰۳
(۴)
ارديبهشت ۱۴۰۳
(۱)
فروردين ۱۴۰۳
(۲۲)
آبان ۱۴۰۲
(۶)
مهر ۱۴۰۲
(۱)
آخرین مطلب
۰۳/۰۸/۰۲
فنول، گایاکول و کریسول در ویسکیسازی
۰۳/۰۷/۲۰
Brand Name
۰۳/۰۷/۱۶
میآرد ریاکشن (Maillard Reaction)
۰۳/۰۷/۱۶
کاراملیزه کردن (Caramelization)
۰۳/۰۷/۱۶
انواع مزه ها
۰۳/۰۷/۱۶
Fond چیست
۰۳/۰۷/۱۶
Seasoning ظروف استیل
۰۳/۰۷/۱۶
اثر لیدنفراست (Leidenfrost Effect)
۰۳/۰۷/۰۷
تفاوت DAP و Complete Yeast Nutrient
۰۳/۰۷/۰۷
نوشیدنی های الکی تخمیری - Fermented Alcoholic Beverages
پیوندهای روزانه
پاسخ به سوالات وبلاگ نویسان
آخرین وبلاگ های به روز شده
زندگی به سبک بیان!
پیوندها
ساخت وبلاگ جدید در blog.ir
نرم افزار مهاجرت به blog.ir
وبلاگ رسمی شرکت بیان
صندوق بیان