۶ مطلب در آبان ۱۴۰۲ ثبت شده است

برندی سیب - Apple Brandy

- هر 10 کیلو سیب حدود 2 لیتر عرق 50 درصد می دهد

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
cina rain

نکات تقطیر

-اسیدیته واش قبل از تقطیر باید بالا 3 باشد و گرنه موجب تند شدن محصول نهایی می شود. قبل از تقطیر تست پی اچ گرفته شود.

-فورشات: برای هر لیتر واش 15 درصد الکل 20 سی سی و برای هر لیتر واش 10 درصد الکل 15 سی سی می باشد.

-هد: برای واش 15 در صد الکل به ازای هر لیتر 1 واش 100 میلی لیتر برای هد در نظر گرفته می شود.

-هارت: بعد از هد تا 50 درصد خروجی را قلب در نظر می گیریم.

-تیل:  تا 20 درصد را به عنوان دم در نظر میگیریم.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
cina rain

دپ - DAP

مواد مغذی برای مختر و جلوگیری از سکته کردن شراب

💠 دَپ، تامین کننده نیتروژن مورد نیاز مخمر جهت تخمیر سریع‌تر و کامل‌تر است. همچنین بخشی از فسفات و فسفر مورد نیاز مخمر را هم تامین می‌کند.

یکی از مواد اصلی مخمرهای توربو و قوی، دپ می‌باشد که به جای صرف هزینه زیاد برای خرید آن‌ها می‌توان از یک مخمر قوی مثل رضوی (جهت تخمیر تقطیری) به همراه دپ و مخمر مغذی، مخمر توربو درست کرد و با کنترل شرایط تخمیر در دمای ۳۰ تا ۳۲ درجه با درجه پی‌هاش( اسیدیته) ۴.۵ _ ۵ و اکسیژن رسانی اولیه کافی، به بالاترین راندمان تولید الکل در کمترین زمان ممکن رسید.

🔴 نحوه استفاده:
در صنعت تولید الکل، جهت بالا بردن سرعت تخمیر و صرفه‌جویی در زمان و همچنین تخمیر کامل قندها، به ازای هر یک لیتر، یک گرم دپ افزوده می‌شود. ممکن است این مقدار در دو مرحله به مایع اضافه شود.
در مایعات دیگر، دوز مصرفی بین دو تا پنج گرم در ده لیتر متغییر است.

❌ توجه:
حتما از گرید‌های خوراکی استفاده کنید. گرید‌های غیرخوراکی مانند دپ کشاورزی و صنعتی، حاوی ذرات فلزات سنگین هستند که برای بدن انسان بسیار خطرناک و مضر هستند
 

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
cina rain

اسید سیتریک

اسید سیتریک یا جوهر لیمو یکی از اسیدهای آلی است که هم در لیموترش و هم پرتقال وجود دارد. فرمول شیمیایی آن C6H8O7 می‌باشد؛ و نام آیوپاک آن ‎2-Hydroxypropane-1,2,3-tricarboxylic acid است. کشف این اسید به جابر بن حیان نسبت داده می‌شود.

1- برای کاهش پی اچ واش استفاده می شود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
cina rain

اسید تارتاریک

تارتاریک اسید یک اسید دوپروتونه و ارگانیک می‌باشد که به صورت طبیعی در بسیاری از میوه‌ها و سبزیجات همانند موز، انگور و تمر هندی یافت می‌شود. همچنین تارتاریک اسید یکی از اسیدهای موجود در شراب می‌باشد. این اسید را برای ایجاد مزهٔ ترش به دیگر غذاها می‌افزایند. همچنین این اسید یک آنتی‌اکسیدان می‌باشد.

1- برای کاهش پی هاچ از اسید تارتاریک می شود استفاده کرد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
cina rain

پکتیناز - Pectinase

پکتیناز (انگلیسی: Pectinase ) آنزیمی است که سبب تجزیهٔ پکتین می‌شود که نوعی پلی‌ساکارید است که در دیوارهٔ سلول گیاهان یافت کمی شود. این آنزیم را به همراه پکتولیاز و پلی‌گالاکتوروناز، «آنزیم‌های پکتیک» می‌نامند. از این آنزیم جهت تسریع استخراج آب‌میوه از پوره میوه‌ها به‌ویژه سیب و چیکو استفاده می‌شود.

1- باعث می شوند در زمان تخمیر مواد اضامه مانند متانول، استون و سولفور در تخمیر جلوگیری می کند
 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
cina rain